Aktuális‎ > ‎

Az Esküvői Video nem költség

Tóth Csaba, 2012. júl. 12. 2:54   [ 2012. szept. 8. 10:54 frissítve ]
esküvői video

Egyre többen tekintenek úgy az Esküvői Videóra, az Esküvői Filmre, mint költségre. Holott az esküvőben éppen minden más a költség. 

A ruha, a szertartás, az ételek, az italok, a zene, a vőfély, a ceremónia mester, az esküvői játékok mind-mind egy napra szólnak. Mindezt az emlékezet nem tudja megőrizni, a fotó képes pillanatokat megörökíteni, ám csak a fotókkal, olyan lesz minden, mint Csipke Rózsika elvarázsolt kastélya. Az egykori szép idők megmerevedett pillanatai.

Az események izgalmát, élettel teli lüktetését, az örömöt, az érzékeny pillanatokat, embereket, a maguk teljességében, mozdulataikkal, szavaikkal csakis kizárólag a film őrzi meg. A film így több lesz, mint emlékezet. Bármikor újra nézve a film, nem egy boldog pillanat lenyomata, hanem azoknak az eseményeknek a megidézése, emberek rácsodálkozása az időre, szeretteik, ismerőseik változására.

Amit nem teszünk meg az emlékezésért, családi pillanatok, kiemelt események profi megörökítéséért azok örökre elvesznek, s ennyivel kevesebbek leszünk.

Az emlékezés ideje, annak felidézése, megörökítése ezért nem költség, hanem a családi tradíciók legfontosabb eleme!