Aktuális‎ > ‎

Ebben az évben vagy jövőre lesz az esküvőd?

Tóth Csaba, 2017. jan. 5. 12:11   [ 2020. jan. 22. 1:00 frissítve ]
esküvői videós Debrecen
Egyre fontosabb lenne számodra az a tudat, hogy minden rendben lesz azon a napon?


Ebben a kitűnő Esküvő Videós rengeteg segítséget nyújt. A jó film alapja ugyanis mindig , a jó forgatókönyv. Egy jó forgatókönyv pedig nem a „majd látjuk” mi történik, s „majd felvesszük” alapon működik. A jó forgatókönyv előre időben, a párral közösen meghatározza, hogy melyik esemény mikor kezdődik, mennyi lesz körülbelül az időtartama és ebből mennyi lesz a vágott anyag. Milyen kamera beállításokkal dolgozik főként az operatőr, milyen hangulatot, stílust kíván közvetíteni. Ugyanúgy, ahogy az esküvői dekorációdat, vagy a ruhádat sem bízod a véletlenre.


Az rendben van, hogy az esküvői ruhát a vőlegény csak aznap látja, de mit szólna a menyasszony hozzá, ha számára is csak aznap derülne ki, hogy milyen ruhát visel. Esetleg aznap derülne ki, hogy mi lesz a menü az esküvőn. Ezeknél az esküvői elemeknél teljesen egyértelmű, hogy nem a jövőre bízzuk az eredményt, hanem pontosan tervezünk és előre egyeztetünk, felpróbáljuk, amit lehet. A legtöbb esküvői videós ezzel szemben nem készít forgatókönyvet, nem járja be előre a helyszínt, mert már valamikor járt ott. Ilyen előkészületek után nem lesz olyan esküvői filmed, amit bármikor szívesen nézel újra.


S mire pontról pontra elkészül a forgatókönyv, ennek a nem technikai, filmfelvételekre vonatkozó része, hanem magának a nap eseményeinek átgondolása, azok leírása kitűnően használható arra is, hogy végig kézben tartható legyen az esküvő menete. Így az esküvő nem csak egy fontos és feledhetetlen nap lesz, hanem mindenki megőrzi emlékezetében a tökéletes szervezés miatt.


Mi így, akik gondosan tervezünk, nemcsak egy filmet, esküvői videót kínálunk, hanem a tökéletes és pontos rendezés lehetőségét is!

 

Ezért kérj mielőbb Ajánlatot, a szabad időpontjainkra!