Bankkártyás fizetés menete

A bankkártyás fizetés lépései:


1. Add meg a neved - ez egyezzen meg a bankkártya tulajdonos nevével - telefonszámod, email címed és az esküvő tervezett napját. Küld el a számunkra a küldés gombra kattintva. Ezután válogass a szolgáltatások között.

 

2. Válaszd ki a kívánt szolgáltatást. Mellette rákattintasz a "Donate" ikonra, ezután új ablakban megnyílik a PayPal online fizetési rendszere a kiválasztott terméknek megfelelő árral.  

 

Ezt a bal felső sarokban láthatod,  - az Online Fizetés - alatta láthatod a kategóriának megfelelő terméket és árat például: Esküvői Fotózás - Előleg. Legalul a  Total címkénél a fizetendő összeget: 7832 forint.

 

3. Amennyiben már korábban fizettél az interneten, vagy kereskedsz az interneten és van saját PayPal fiókod, akkor be tudsz lépni a fiókod kódjával és saját PayPal fiókodból kiegyenlíted a kiválasztott tételt.

 

4. Amennyiben nincs PayPal fiókod, de dombornyomott kártyával rendelkezel, akkor kattints a "Create a PayPal account" And pay with your debit or credit card" feliratra, a jobb oldali ablaknál legalul vastagon szedve.

 

5. Ezután - megnyugtatunk a rendszer teljesen biztonságos, működésére nemzetközi garancia van, mi rendszeresen fizetünk vele a Google, a Facebook és más internetes szolgáltatóknak, de még repülőjegyet is vásároltunk ezen keresztül több százezer forint értékben – 

 

- megadod az országot, ahol kibocsátották a kártyád 

- Beírod a kártyaszámát /Card number/

- Beírod a kártyád lejárati dátumát /Expiration date/, a kártyán alul található „/” jellel elválasztva 09/16 pl. az az 2016. 9. hó.

- Beírod a kártya azonosító kódját /CSC/ ez a kártya hátoldalán található általában 3, vagy 4 jegyű kód.

- Megadod sorban a kártya tulajdonos Kereszt - Családi nevét - Címed: utca házszám /Adress line 1/ - Várost - Régiót /Hajdú-Bihar/ - Irányítószámod /Postal Code/ - Telefonszámod - Email címed /ezt az utolsó két adatot mi összetudjuk vetni az időpont foglalással/

 

6. Rákattintasz  alul a narancssárga "Continue" gombra, ha minden adatot helyesen töltöttél ki, akkor a tranzakció befejeződik és a pénz beérkezik hozzánk. A telefonszám formátummal szokott gond lenni, azt érdemes 06302066147-es módon beírni, ahogy most én tettem meg a telefonszámommal.

 

7. A fizetés után, a rendszer azonnal visszaigazolja emailben a vásárlás tényét, egy napon belül visszahívunk telefonon, hogy személyesen beszéljük át elképzeléseidet. Bankkártyával történő fizetésnél a számlát is online kapod meg a foglalásról.

 

8. Ezek után is még mindig bizalmatlan vagy a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban, akkor töltsd ki előbb az időpont foglalási űrlapot és ezután el is utalhatod a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelő összeget, a /Tóth Csaba 60600084-12003880 számú bankszámlaszámra/, a megjegyzés rovatba az alábbiakat írva például: Nagyítás- Esküvői Fotózás - Előleg

 

9. Az utalás beérkezése után szintén visszahívunk telefonon, hogy személyesen egyeztessünk, s személyesen adjuk át az előleg számlát is. Sőt arra is módod van, hogy csak megjelölj egy időpontot és személyesen beszéljük meg a részleteket és személyesen adjátok oda az előleget, miután minden kérdésetekre válaszoltunk.

 

10. Az Akcióban azonban az alábbi sorrendben beérkező foglalások élveznek előnyt.

 

- Bankkártyás fizetés - azonnali foglalást jelent

- Átutalás - a pénz beérkezésének visszaigazolása után

- Készpénzben - személyes találkozón

 

Ezért, ha biztosra akarsz menni fizess bankkártyával, mert már fogynak az időpontjaink és mi cserébe garantáljuk neked, hogy életed élménye lesz az esküvői filmedet újra és újra megnézni!

 

Köszönjük, hogy minket választotok több mint 20 év esküvői, operatőri, fotós és filmes tapasztalattal, valamint több, mint 3000 cégek számára készített videó filmmel!

 

Sok boldogságot kívánunk, amit ez a film állandóan tükrözni fog!