A legjobb referencia,

hogy egy életre emlékezetessé tesszük a családi eseményt!

esküvői videó referenciák

A referenciáink megtekintéséhez látogass el a Blogunkra, vagy kérj egyedi ajánlatot és mi küldünk olyan egyedi koncepcióval, dramaturgiával készült filmeket, amiből érezni fogod, hogy milyen más ez, mint amiket eddig láttál!

 

Az esküvői filmjeink közül nyilvánosan csak azokat tudjuk megosztani, amelyekhez a párok, nagy örömünkre hozzájárultak, minden film ugyanis magánhasználatra készült, de a párok a zenei aláfestés igénye miatt ezek sokszor jogdíjas zenei aláfestést tartalmaznak. Ezek a zenék teljesen legálisan felhasználhatók, a YouTube csatornánkra feltöltve, de azért látsz reklámokat a filmeken, mert azok bevétele a zeneszerzőket illetik meg. Így a párok kedvenc zenéi után járó bevételekkel, így végül is növelik a szeretett előadóik  bevételeit. Mi nem szeretnénk, ha egy pár életének legfontosabb napja, jogsértő módon kerülne rögzítésre, amiből a tartalmak birtokosaként később problémájuk lehet, ez azonban ilyen módon a csatornánkon közzétéve, teljesen jogtiszta film lesz.

 

Mert mi sokakkal szemben tiszteletben tartjuk a személyiségi és szerzői jogokat, s hogy egy film családi használatra készül. Így csak azt publikáljuk, amihez kifejezetten hozzájárulást kapunk. Tudjuk, hogy az elégedett családok úgyis tovább ajánlanak minket. Számunkra ez a legfontosabb referencia.
Az általunk rögzített események, technikai jellemzői


A teljes körű szolgáltatás tartalma:

 

- 2 hivatásos operatőr, professzionális Canon DSLR gépekkel egész napra hajnal 3-ig.

 

- 3 kamerás felvétel!


- minden helyszín és esemény rögzítése: (Készülődés; Kreatív fotózás; L
eánykérés; Búcsúztató; Esküvői Fotózás és Ebéd; Polgári szertartás; Egyházi szertartás; Ételek konferálása, szónoklatok; Vacsora; Menyegzői játékok; Tánc jelenetek; Menyasszonytánc; Éjféli étkek és a Menyecske bemutatása; Hajnalig tartó mulatság)


esküvői film referenciák
- videók átadása 3 db DVD-csomagban:

(2-3 db DVD lemez, igényes tokban, borítókkal, 50 év+ nyersanyagú, nyomtatott felületű lemezekkel)


- az egész napi felvétel átadása összevágva (1920x1080p - FullHD) minőségben


- Ajándékok a csomagok mellé:

Gyermekkori képekből klip;

Bevezető - Összefoglaló klip a nap eseményeiből;

+ 1 Video klip a kiválasztott témában

Fotóalbum, SlideShow az esküvői képekből  

 

- DVD menü készítése, hogy az események külön is választhatóak és megtekinthetőek legyenek

 

- archiválás (az összes anyagot megőrizzük korlátlan ideig!)


- kb. 3 hetes (maximum 4 hetes) átadási határidő!

 

- előleg/foglaló: a rendelés leadásánál lehetőség van kedvezményes 6-8%-os bankkártyás fizetésre. Személyes megállapodás esetén 15-20 %-os előleget kérünk a kiválasztott szolgáltatás árából. A fennmaradó második részlet kifizetése, viszont csak a kész anyag átadása és ellenőrzése után esedékes.